Bekijk hier onze accessoires voor de nieuwe Kobo Libra Colour
Er bestaan meerdere Kobo Glo modellen. Kies hieronder uw model.
Weet u niet precies welke Kobo Glo e-reader u heeft?
Op de onderkant van uw e-reader staat vaak een modelnummer begin met N....
Kijk goed of dit nummer overeenkomt met het nummer in onze productnaam.


Bescherm uw Kobo Glo e-reader zo goed mogelijk

Bent u op zoek naar bescherming voor uw Kobo Glo e-reader? UwEreader.nl is uw online winkel voor e-reader accessoires en zorgt ervoor dat uw ereader optimaal beschermd is.
UwEreader heeft verschillende accessoires voor de Kobo Glo HD (6’’) - N437 en de Kobo Glo (6’’) - N613

Zijn e-reader accessoires echt nodig?

U kunt het tegenwoordig, wat betreft accessoires, zo gek maken als u wilt. Zo ook voor e-readers. De vraag is alleen: wat vindt u zelf belangrijk? Zijn al deze extra’s de investering waard?
Toch raden wij u aan om zeker te kiezen voor de hoognodige accessoires.
Het is natuurlijk prettig als uw e-reader zo lang mogelijk meegaat en door het gebruik van een hoes beschermt u uw Kobo Glo tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Zo wordt de levensduur verlengd.

Slimfit of 2in1 Stand Cover

Naast bescherming zorgt een e-reader hoesje ook voor een betere leeservaring.
Met onze 2in1 Stand Covers zet u uw Kobo Glo gemakkelijk op tafel. Binnenin deze hoes bevindt zich tevens een elastische band voor meer grip tijdens het vasthouden.
Voor degenen die geen behoefte hebben aan een standaard en elastische band, maar eerder streven naar een dunne en lichte bescherming, zijn onze op maat gemaakte Slimfit Covers de perfecte keuze.
En uiteraard zijn alle hoesjes dusdanig ontworpen dat alle knoppen en functies van uw Kobo e-reader gemakkelijk te gebruiken zijn.

Altijd en overal lezen dankzij onze opladers voor Kobo e-readers

Er is niets vervelender dan midden in een goed boek zitten en de batterij van uw Kobo Glo e-reader op zien raken. Met onze opladers zal dit geen probleem meer vormen. Onze opladers zijn betrouwbaar, duurzaam en ontworpen voor snelle oplaadtijden, zodat u altijd en overal kunt blijven lezen. 
De opladers zijn bovendien voorzien van een CE-markering, wat aangeeft dat het voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
Naast hoesjes en opladers bieden we bij UwEreader nog meer handige producten om uw leeservaring te verbeteren. Zo hebben we voor verschillende Kobo e-readers USB datakabels en screenprotectors in ons assortiment

Vandaag besteld = morgen verzonden!

De juiste accessoires voor uw Kobo Glo e-reader vindt u natuurlijk bij UwEreader. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle hoes om uw e-reader te beschermen, een betrouwbare oplader voor ononderbroken leesplezier of andere handige accessoires: bij ons bent u aan het juiste adres. Vandaag besteld, morgen verzonden!

Tip: heeft u een ander merk e-reader? Selecteer deze dan en bestel de producten voor uw e-reader.