Bekijk hier onze accessoires voor de nieuwe Kobo Libra Colour

Filter

close
0
Onbeperkt
Pocketbook-InkPad-X-PB1040
 
Merk Pocketbook
Type InkPad X (PB1040)
Afmetingen 249 × 173 × 7 mm
Scherm 10.3” 


Weergave:


Bezig met laden...

Ga voor een langere levensduur

Heeft u net een Pocketbook Inkpad X e-reader gekocht of heeft u hem al langer? In beide gevallen is het belangrijk dat uw e-reader voldoende wordt beschermd. Het is en blijft een kostbaar bezit en met de juiste bescherming kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. U zal namelijk niet de eerste zijn die hem per ongeluk laat vallen
Bij UwEreader.nl vindt u alle accessoires voor uw Pocketbook Inkpad X (10,3") - PB1040

Voordelen van een hoesje om uw Pocketbook Inkpad X e-reader

Beschermhoesjes zijn een must-have accessoire voor uw Pocketbook Inkpad X e-reader. Met onze beschermhoesjes bent u er zeker van dat uw e-reader beschermd blijft tegen krassen en stoten. 
Met onze 2in1 Stand Covers zet u uw e-reader gemakkelijk op tafel. Binnenin deze hoes bevindt zich tevens een elastische band voor meer grip tijdens het vasthouden.

Een beschermhoesje voor een e-reader biedt verschillende voordelen die zowel de functionaliteit als duurzaamheid van het apparaat kunnen verbeteren. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een beschermhoesje voor uw e-reader:

Bescherming tegen fysieke schade:
E-readers zijn gevoelige elektronische apparaten die gevoelig zijn voor krassen, stoten en vallen. Een beschermhoesje biedt een extra laag bescherming om de e-reader te behoeden voor schade door dagelijks gebruik en onverwachte ongelukken.

Verlenging van levensduur:
Door bescherming te bieden tegen mogelijke schade, kan een hoesje de levensduur van uw e-reader verlengen, waardoor u langer van uw ereader kunt genieten.

Functionaliteit:
Sommige hoesjes zijn ontworpen met extra functionaliteiten, zoals standaards waarmee u uw e-reader rechtop kunt plaatsen voor handsfree lezen.

Grip en comfort:
Sommige hoesjes zijn voorzien van een elastische band, waardoor het vasthouden van uw e-reader comfortabeler wordt en het risico op laten vallen wordt verminderd.

Gemakkelijke toegang tot knoppen en poorten:
Goed ontworpen hoesjes hebben uitsparingen die gemakkelijke toegang bieden tot alle knoppen, poorten en functies van uw e-reader zonder de hoes te hoeven verwijderen.

Opladers en datakabels

Naast beschermhoesjes bieden we ook opladers en datakabels aan.
Of u nu onderweg bent of thuis op de bank zit, door onze opladers heeft uw Pocketbook Inkpad X altijd een volle accu. Onze opladers zijn beveiligd tegen kortsluiting en oververhitting en voorzien van CE-markering.
Met een datakabel kunt u eenvoudig nieuwe e-books van uw computer naar uw e-reader overbrengen, waardoor u uw leescollectie kunt uitbreiden.

Vandaag besteld = morgen verzonden!

De juiste accessoires voor uw Pocketbook Inkpad X e-reader vindt u natuurlijk bij UwEreader. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle hoes om uw e-reader te beschermen, een betrouwbare oplader voor ononderbroken leesplezier of andere handige accessoires: bij ons bent u aan het juiste adres. Vandaag besteld, morgen verzonden!

Tip: heeft u een ander merk e-reader? Selecteer deze dan en bestel de producten voor uw e-reader.