Bekijk hier onze accessoires voor de nieuwe Kobo Libra Colour

Filter

close
0
Onbeperkt
Pocketbook-InkPad-Color-PB741
 
Merk Pocketbook
Type InkPad Color (PB741)
Afmetingen 195 x 137 x 8 mm
Scherm 7.8” 


Weergave:


Bezig met laden...

Ga voor een langere levensduur

Heeft u net een Pocketbook Inkpad Color e-reader gekocht of heeft u hem al langer? In beide gevallen is het belangrijk dat uw e-reader voldoende wordt beschermd. Het is en blijft een kostbaar bezit en met de juiste bescherming kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. U zal namelijk niet de eerste zijn die hem per ongeluk laat vallen
Bij UwEreader.nl vindt u alle accessoires voor uw Pocketbook Inkpad Color (7,8") - PB741

Voordelen van een hoesje om uw Pocketbook Inkpad Color e-reader

Beschermhoesjes zijn een must-have accessoire voor uw Pocketbook Inkpad Color e-reader. Met onze beschermhoesjes bent u er zeker van dat uw e-reader beschermd blijft tegen krassen en stoten. 
Met onze 2in1 Stand Covers zet u uw e-reader gemakkelijk op tafel. Binnenin deze hoes bevindt zich tevens een elastische band voor meer grip tijdens het vasthouden.

Een beschermhoesje voor een e-reader biedt verschillende voordelen die zowel de functionaliteit als duurzaamheid van het apparaat kunnen verbeteren. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een beschermhoesje voor uw e-reader:

Bescherming tegen fysieke schade:
E-readers zijn gevoelige elektronische apparaten die gevoelig zijn voor krassen, stoten en vallen. Een beschermhoesje biedt een extra laag bescherming om de e-reader te behoeden voor schade door dagelijks gebruik en onverwachte ongelukken.

Verlenging van levensduur:
Door bescherming te bieden tegen mogelijke schade, kan een hoesje de levensduur van uw e-reader verlengen, waardoor u langer van uw ereader kunt genieten.

Functionaliteit:
Sommige hoesjes zijn ontworpen met extra functionaliteiten, zoals standaards waarmee u uw e-reader rechtop kunt plaatsen voor handsfree lezen.

Grip en comfort:
Sommige hoesjes zijn voorzien van een elastische band, waardoor het vasthouden van uw e-reader comfortabeler wordt en het risico op laten vallen wordt verminderd.

Gemakkelijke toegang tot knoppen en poorten:
Goed ontworpen hoesjes hebben uitsparingen die gemakkelijke toegang bieden tot alle knoppen, poorten en functies van uw e-reader zonder de hoes te hoeven verwijderen.

Opladers en datakabels

Naast beschermhoesjes bieden we ook opladers en datakabels aan.
Of u nu onderweg bent of thuis op de bank zit, door onze opladers heeft uw Pocketbook Inkpad Color altijd een volle accu. Onze opladers zijn beveiligd tegen kortsluiting en oververhitting en voorzien van CE-markering.
Met een datakabel kunt u eenvoudig nieuwe e-books van uw computer naar uw e-reader overbrengen, waardoor u uw leescollectie kunt uitbreiden.

Vandaag besteld = morgen verzonden!

De juiste accessoires voor uw Pocketbook Inkpad Color e-reader vindt u natuurlijk bij UwEreader. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle hoes om uw e-reader te beschermen, een betrouwbare oplader voor ononderbroken leesplezier of andere handige accessoires: bij ons bent u aan het juiste adres. Vandaag besteld, morgen verzonden!

Tip: heeft u een ander merk e-reader? Selecteer deze dan en bestel de producten voor uw e-reader.