Bekijk hier onze accessoires voor de nieuwe Kobo Libra Colour

Filter

close
0
Onbeperkt
Kobo-Elipsa-(10.3)-N604
 
Merk Kobo
Type Elipsa (N604)
Afmetingen 193 x 227,5 x 7,6 mm
Scherm 10.3” 
 
 


Weergave:


Bezig met laden...

Welke Kobo e-reader heb ik?

Er bestaan veel Kobo modellen en het is niet altijd even duidelijk welk model u precies heeft.
Hoe komt u erachter welke Kobo e-reader u heeft?

1: Op de onderkant van uw e-reader staat vaak een modelnummer begin met N....
Kijk goed of dit nummer overeenkomt met het nummer in onze productnaam.

2: Komt uw e-reader overeen met onderstaande afbeelding?
Kijk hierbij goed naar de plek van de aansluitingen, knoppen en de logo's.

 

Ga voor een langere levensduur

Heeft u net een Kobo Elipsa (10.3") e-reader gekocht of heeft u hem al langer? In beide gevallen is het belangrijk dat uw e-reader voldoende wordt beschermd. Het is en blijft een kostbaar bezit en met de juiste bescherming kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. U zal namelijk niet de eerste zijn die hem per ongeluk laat vallen.
Bij UwEreader.nl vindt u alle accessoires voor uw Kobo Elipsa (10.3") - N604.

Voordelen van een hoesje om uw Kobo Elipsa (10.3") e-reader

Beschermhoesjes zijn een must-have accessoire voor uw Kobo Elipsa (10.3") e-reader. Met onze beschermhoesjes bent u er zeker van dat uw e-reader beschermd blijft tegen krassen en stoten. 
Met onze 2in1 Stand Covers zet u uw e-reader gemakkelijk op tafel. Binnenin deze hoes bevindt zich tevens een elastische band voor meer grip tijdens het vasthouden.
Voor degenen die geen behoefte hebben aan een standaard en elastische band, maar eerder streven naar een dunne en lichte bescherming, zijn onze op maat gemaakte Slimfit Covers de perfecte keuze.
En uiteraard zijn alle hoesjes dusdanig ontworpen dat alle knoppen en functies van uw Kobo e-reader gemakkelijk te gebruiken zijn.

Een beschermhoesje voor een e-reader biedt verschillende voordelen die zowel de functionaliteit als duurzaamheid van het apparaat kunnen verbeteren. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een beschermhoesje voor uw e-reader:

Bescherming tegen fysieke schade:
E-readers zijn gevoelige elektronische apparaten die gevoelig zijn voor krassen, stoten en vallen. Een beschermhoesje biedt een extra laag bescherming om de e-reader te behoeden voor schade door dagelijks gebruik en onverwachte ongelukken.

Verlenging van levensduur:
Door bescherming te bieden tegen mogelijke schade, kan een hoesje de levensduur van uw e-reader verlengen, waardoor u langer van uw ereader kunt genieten.

Functionaliteit:
Sommige hoesjes zijn ontworpen met extra functionaliteiten, zoals standaards waarmee u uw e-reader rechtop kunt plaatsen voor handsfree lezen.

Grip en comfort:
Sommige hoesjes zijn voorzien van een elastische band, waardoor het vasthouden van uw e-reader comfortabeler wordt en het risico op laten vallen wordt verminderd.

Gemakkelijke toegang tot knoppen en poorten:
Goed ontworpen hoesjes hebben uitsparingen die gemakkelijke toegang bieden tot alle knoppen, poorten en functies van uw e-reader zonder de hoes te hoeven verwijderen.

Opladers en datakabels

Naast beschermhoesjes bieden we ook opladers en datakabels aan.
Of u nu onderweg bent of thuis op de bank zit, door onze opladers heeft uw Kobo Elipsa (10.3") altijd een volle accu. Onze opladers zijn beveiligd tegen kortsluiting en oververhitting en voorzien van CE-markering.
Met een datakabel kunt u eenvoudig nieuwe e-books van uw computer naar uw e-reader overbrengen, waardoor u uw leescollectie kunt uitbreiden.

Screenprotectors

Om uw scherm te beschermen tegen krassen en vuil hebben we ook screenprotectors in ons assortiment. Onze screenprotectors zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen ervoor dat uw scherm er als nieuw blijft uitzien.
Onze matte screenprotectors zijn beschermende folies die op het scherm van uw Kobo Elipsa (10.3")  e-reader kunnen worden aangebracht. Een matte screenprotector heeft een lichte korrelige afwerking die de reflecties minimaliseert waardoor het scherm een mat uiterlijk behoudt.

Vandaag besteld = morgen verzonden!

De juiste accessoires voor uw Kobo Elipsa (10.3") e-reader vindt u natuurlijk bij UwEreader. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle hoes om uw e-reader te beschermen, een betrouwbare oplader voor ononderbroken leesplezier of andere handige accessoires: bij ons bent u aan het juiste adres. Vandaag besteld, morgen verzonden!

Tip: heeft u een ander merk e-reader? Selecteer deze dan en bestel de producten voor uw e-reader.