Bekijk hier onze accessoires voor de nieuwe Kobo Libra Colour

Filter

close
0
Onbeperkt
 
Type Kindle 
Generatie 8th Generation
Afmeting 160 x 115 x 9.1 mm
Scherm 6"


Weergave:


Bezig met laden...

Ga voor een langere levensduur

Heeft u net een Kindle (6") - 8th Generation e-reader gekocht of heeft u hem al langer? In beide gevallen is het belangrijk dat uw e-reader voldoende wordt beschermd. Het is en blijft een kostbaar bezit en met de juiste bescherming kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. U zal namelijk niet de eerste zijn die hem per ongeluk laat vallen.
Bij UwEreader.nl vindt u alle accessoires voor uw Kindle (6") - 8th Generation.

Voordelen van een hoesje om uw Kindle (6") - 8th Generation e-reader

Beschermhoesjes zijn een must-have accessoire voor uw Kindle (6") - 8th Generation e-reader. Met onze beschermhoesjes bent u er zeker van dat uw e-reader beschermd blijft tegen krassen en stoten. 
Met onze 2in1 Stand Covers zet u uw e-reader gemakkelijk op tafel. Binnenin deze hoes bevindt zich tevens een elastische band voor meer grip tijdens het vasthouden.

Een beschermhoesje voor een e-reader biedt verschillende voordelen die zowel de functionaliteit als duurzaamheid van het apparaat kunnen verbeteren. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een beschermhoesje voor uw e-reader:

Bescherming tegen fysieke schade:
E-readers zijn gevoelige elektronische apparaten die gevoelig zijn voor krassen, stoten en vallen. Een beschermhoesje biedt een extra laag bescherming om de e-reader te behoeden voor schade door dagelijks gebruik en onverwachte ongelukken.

Verlenging van levensduur:
Door bescherming te bieden tegen mogelijke schade, kan een hoesje de levensduur van uw e-reader verlengen, waardoor u langer van uw ereader kunt genieten.

Functionaliteit:
Sommige hoesjes zijn ontworpen met extra functionaliteiten, zoals standaards waarmee u uw e-reader rechtop kunt plaatsen voor handsfree lezen.

Grip en comfort:
Sommige hoesjes zijn voorzien van een elastische band, waardoor het vasthouden van uw e-reader comfortabeler wordt en het risico op laten vallen wordt verminderd.

Gemakkelijke toegang tot knoppen en poorten:
Goed ontworpen hoesjes hebben uitsparingen die gemakkelijke toegang bieden tot alle knoppen, poorten en functies van uw e-reader zonder de hoes te hoeven verwijderen.

Opladers en datakabels

Naast beschermhoesjes bieden we ook opladers en datakabels aan.
Of u nu onderweg bent of thuis op de bank zit, door onze opladers heeft uw Kindle (6") - 8th Generation altijd een volle accu. Onze opladers zijn beveiligd tegen kortsluiting en oververhitting en voorzien van CE-markering.
Met een datakabel kunt u eenvoudig nieuwe e-books van uw computer naar uw e-reader overbrengen, waardoor u uw leescollectie kunt uitbreiden.

Screenprotectors

Om uw scherm te beschermen tegen krassen en vuil hebben we ook screenprotectors in ons assortiment. Onze screenprotectors zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen ervoor dat uw scherm er als nieuw blijft uitzien.
Onze heldere en matte screenprotectors zijn beide beschermende folies die op het scherm van uw Kindle (6") - 8th Generation e-reader kunnen worden aangebracht.
Een heldere screenprotector beschermt uw scherm goed, maar zorgt wel voor een lichte reflectie, die een e-ink scherm van zichzelf niet heeft.
Een matte screenprotector heeft een lichte korrelige afwerking die de reflecties minimaliseert waardoor het scherm een mat uiterlijk behoudt.

Vandaag besteld = morgen verzonden!

De juiste accessoires voor uw Kindle (6") - 8th Generation e-reader vindt u natuurlijk bij UwEreader. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle hoes om uw e-reader te beschermen, een betrouwbare oplader voor ononderbroken leesplezier of andere handige accessoires: bij ons bent u aan het juiste adres. Vandaag besteld, morgen verzonden!

Tip: heeft u een ander merk e-reader? Selecteer deze dan en bestel de producten voor uw e-reader.