Er bestaan meerdere Pocketbook InkPad Color modellen. Kies hieronder uw model.


Bescherm uw Pocketbook Inkpad Color ereader zo goed mogelijk

Bent u op zoek naar bescherming voor uw Pocketbook Inkpad Color e-reader? UwEreader.nl is uw online winkel voor e-reader accessoires en zorgt ervoor dat uw ereader optimaal beschermd is.
UwEreader heeft verschillende accessoires voor de Pocketbook Inkpad Color 3 - PB743K3 en de Pocketbook Inkpad Color 2 - PB743

Zijn e-reader accessoires echt nodig?

U kunt het tegenwoordig, wat betreft accessoires, zo gek maken als u wilt. Zo ook voor e-readers. De vraag is alleen: wat vindt u zelf belangrijk? Zijn al deze extra’s de investering waard?
Toch raden wij u aan om zeker te kiezen voor de hoognodige accessoires.
Het is natuurlijk prettig als uw e-reader zo lang mogelijk meegaat en door het gebruik van een hoes beschermt u uw Pocketbook Inkpad Color tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Zo wordt de levensduur verlengd.

2in1 Stand Cover

Naast bescherming zorgt een e-reader hoesje ook voor een betere leeservaring. Met onze 2in1 Stand Cover hoesjes zet u uw Pocketbook Inkpad Color gemakkelijk op tafel. In deze hoes bevindt zich tevens een elastische band voor meer grip tijdens het vasthouden. 

Altijd en overal lezen dankzij onze opladers voor Pocketbook e-readers

Er is niets vervelender dan midden in een goed boek zitten en de batterij van uw Pocketbook Inkpad Color e-reader op zien raken. Met onze opladers zal dit geen probleem meer vormen. Onze opladers zijn betrouwbaar, duurzaam en ontworpen voor snelle oplaadtijden, zodat u altijd en overal kunt blijven lezen. 
De opladers zijn bovendien voorzien van een CE-markering, wat aangeeft dat het voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
Naast hoesjes en opladers bieden we bij UwEreader nog meer handige producten om uw leeservaring te verbeteren. Zo hebben we voor verschillende Pocketbook e-readers USB datakabels en screenprotectors in ons assortiment

Vandaag besteld = morgen verzonden!

De juiste accessoires voor uw Pocketbook Inkpad Color e-reader vindt u natuurlijk bij UwEreader. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle hoes om uw e-reader te beschermen, een betrouwbare oplader voor ononderbroken leesplezier of andere handige accessoires: bij ons bent u aan het juiste adres. Vandaag besteld, morgen verzonden!

Tip: heeft u een ander merk e-reader? Selecteer deze dan en bestel de producten voor uw e-reader.